HATAY / ANTAKYA - Ekinci Özel Eğitim Meslek Okulu

Ock

Okulumuz serasında atık maddelerden elde ettiğimiz gübre ile tarım ürünleri yetiştiriyoruz. Öğrenciler hem geri dönüşümün önemini, hem doğayı korumanın önemini öğrenirken bir yandan da üretime katkı sağlıyorlar.  Tarım Teknolojileri öğretmenimiz Özlem DAL ve Özel Eğitim Öğretmenlerimiz Mehmet GÜLİSTAN ve Saliha COŞKUN öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Yerli malı haftası dolasıyla okulumuzda etkinlikler yapıldı. Öğretmenlerimiz ve diğer personellerimiz büyük bir özveriyle hazırlıklık yaptılar. Öğrencierimize  yerli malının önemi anlatıldı.

Emeği geçen personel, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenledik. Aday oaln öğrencilerimiz kendını tanıtıp seçmenlere vaadlerini sundular. Daha sonra her sınıf kendi sınıf başkanını seçti daha sonra okul temsilcilerini seçtiler. Oy pusulaları hazırlanarak seçme ve seçilme hakkını kullanan öğrencilerimiz demokrasinin bir hak olduğunu kavramış oldular. Öğrencilerimizin göreceği yerlere 10 Aralık İnsan Hakları panoları hazırlayarak 10 Aralık hakkında bilgi sahibi olmaları sağlandı.Daha sonra öğrenciler kendi seçtiği filmi izleyerek etkinliklerimiz son buldu.

Programın hazırlamasında katkılarından dolayı Merve AKÇAY, Başak EROĞLU ŞİLEN, Özlem ÇETİN YALÇIN, Sevim AYYILDIZ TÜRKER, Mehmet GÜLİSTAN, Özlem DAL, Saliha COŞKUN hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bu güne özel  öğrencilerimizle güzel etkinlikler yaptık.

Sabah kahvaltısıyla başlayan programımıza kahvaltıdan sonra su taşıma, çuval yarışı, yurmurta yarışı, sandalye kapmaca ile devam ettik. Okulumuzu ziyarete gelen Kızılay görevlileri öğrencilerimize hediyeler dağıttılar,  kızılay ekibine sandalye kapmaca oynattıktan sonra programımız sona erdi.

Programın hazırlanmasında emeği geçen Giray ÇAĞLAR, Sevgi KALIN, Nimet KUSEYRİ, Talha Burak ÇAKALLI öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerimizin öğretmenler gününü hep birlikte kutladık. Öğretmenlerimizle birlikte karoke yaptıktan sonra okul müdürümüz Ahmet AÇIKEL öğretmenlerimize hediyelerini taktim etti.

Programı hazırlayan Hacer DEMİRALP, Sevgi KALIN, Meryem MIZRAK, Kübra İBRAHİMOGLU'na teşekkür ederiz.

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel okullar arası voleybol turnuvasına katılıp ilk müsabakadan galibiyetle ayrıldık. Müsabakaya katılan öğretmenlerimize ve bizleri seyretmeye gelen misafirlerimize teşekkür ederiz.

Kas

"Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz. "

Programda emeği geçen oğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Rehber Öğretmeni Sevgi KALIN özel eğitim öğretmeni Tuğba KOŞAR, özel eğitim öğretmeni Osman Malik KÖSE, özel eğitim öğretmeni Mehmet GÜLİSTAN, özel eğitim öğretmeni Giray ÇAĞLAR ve öğrencilerimizle birlikte Hatay İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret edip tarfik kuralları hakkında uygulamalı olarak bilgi edindik. Hatay İL jandarma Komutanlığı'nda görevli subay,astsubay,uzman çavuş ve görevli personellere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz rehber öğretmeni Sevgi KALIN ve okulumuz özel eğitim öğretmeni Özlem YALÇIN velilerini evlerinde ziyaret ettiler.

Kas

25-27 ekim tarihleri arasında okulumuz hemşiresi Fahriye KARAHANLI ve okul rehber öğretmeni Sevgi KALIN tarafından velilerimize yönelik özel gereksinimli bireylerde günlük yaşam ve öz bakım becerileri konulu seminer çalışması yapılmıştır.

Kas

Bu güzel ülkeyi kuran ve bu güzel günü bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmet minnet ve saygı ile anıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun!

Bu programa katkılarından dolayı okul müdürümüz Ahmet AÇIKEL'E okulumuz öğretmenlerinden Hacer YAĞIZ'A, Ömer ŞAN'a teşekkür ederiz.

Ekm

Okul müdürümüz Ahmet AÇIKEL tarafından yönetici(Hasan DİLMEÇ) ve öğretmenlere ( Sevgi KALIN, Mehmet GÜLİSTAN, Meryem MIZRAK) üstün başarı belgeleri takdim edildi.

E-KPSS ORTAÖĞRETİM DENEME SINAVLARI